Goed gereedschap is het halve werk. Een goed sportveld is zelfs nog meer dan het halve werk om het spel van de spelers zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij BTL snappen ze dat en hebben ze daarom een nieuw duurzaam systeem ontwikkelt, speciaal voor sportvelden. Als je je sportveld duurzaam laat beheren dan zorg je voor de beste kwaliteit sportveld. Maar is je veld ook chemievrij en draag je daarmee bij aan een schonere omgeving. Genoeg redenen dus om vandaag nog je sportvelden onderhouden door BTL.

Natuurlijke maximale waarde

BTL heeft door de jaren heen de juiste doeltreffende systematiek weten te ontwikkelen. Dit is als aanvulling op het reguliere onderhoud. In deze systematiek wordt de grasvegetatie gestimuleerd. Hierdoor ontstaat er een rijker bodemleven en verbeterd de bodemstructuur. Het herstellend vermogen van de grasmat wordt geoptimaliseerd. Zo wordt de grasmat gezonder en is renovatie minder vaak nodig. Daardoor is het toekomstbestendig en bespaart u automatisch veel geld met deze investering. De maximale waarde van het veld wordt gegarandeerd. Voor het onkruid hebben wij een unieke machine waarmee we werken, de Fieldshaper. Hierdoor rekenen we snel en effectief af met al het onkruid.

Onderhoud en beheer van jouw sportveld

De verantwoordelijkheid van het onderhoud en het beheer van de sportparken komt steeds meer bij de sportverenigingen te liggen. Om de parken kwalitatief zo hoog mogelijk te houden vraagt dit om expertise en specialistische kennis. BTL heeft daarom iets bedacht, SportGarant. Dit is een dienstpakket voor beheer en onderhoud van sportvelden en complete sportparken. BTL is hierbij de schakel tussen alle betrokken partijen. Zoals bijvoorbeeld tussen de gemeente en de sportvereniging. Zo heb je alles in 1 pakket en kan je al het onderhoud en omliggende zaken voor lange termijn toevertrouwen aan 1 partner.